IT-Services – Netwerk

VanderZwan-IT is specialist op het gebied van computernetwerken, internetbeveiliging en systeem & netwerkbeheer op locatie en op afstand.

Op het niveau van het midden- en kleinbedrijf zijn wij actief bij tientallen bedrijven en instanties in de Randstad. Wij nemen u niet alleen veel werk, maar ook alle zorgen uit handen op het gebied van diensten, advies, installatie, beheer en beveiliging van uw computernetwerk.

DIENSTEN
Automatiseringsvraagstukken zijn zeer tijdrovend en strekken zich uit over meerdere terreinen. Daarom bestrijkt VanderZwan-IT het totale gebied. Wij adviseren, implementeren en bieden diensten aan. VanderZwan-IT is tot in detail op de hoogte van eenvoudige tot complexe netwerkapparatuur, besturingssoftware en servers. Maar ook kennis van speciale applicaties zoals e-mail/messaging, CRM, financiële software of bedrijfsadministratie software. Verder kennen we alle geheimen van zaken als toekomstvaste infrastructuren, bedrijfsbrede internettoegang of flexwerken vanuit huis, hotel, auto of wat u ook wilt.

U kunt ons onder andere inschakelen voor:
• draadloze (mobiele) netwerktoegang
• Virtual Private Network (VPN)
• ServerBased Computing
• Interne en externe e-mail op iedere werkplek
• netwerkbeveiliging
• virusprotectie & spamfiltering
• aansluiten flexwerkers
• integratie van andere locaties

Uitgangspunt bij alle door ons verzorgde projecten is de continuïteit in uw bedrijf of organisatie.

Installatie en Configuratie
VanderZwan-IT levert en installeert voornamelijk netwerken gebaseerd op Microsoft Windows. Voor het midden- en kleinbedrijf adviseren wij vaak Microsoft Small Business Server 2008. In dit gebundelde pakket vindt u onder andere Microsoft Windows 2008 server en Exchange server 2007.
Uw centrale server is hierdoor niet alleen Fileserver en Printserver maar ook Mailserver voor maximaal 75 gebruikers. Het grote voordeel van Microsoft Small Business Server 2008 is de zeer aantrekkelijke prijs. Zo brengt u de kosten per werkstation drastisch omlaag. In onze offertes maken wij een duidelijke inschatting van de uit te voeren werkzaamheden. Wij maken graag een afspraak om u te informeren over de verdere mogelijkheden.

Netwerk -en systeembeheer
Systeembeheer en gebruikersondersteuning zijn van cruciaal belang. Wij weten als geen ander dat de wensen en eisen bij iedere organisatie verschillen.

Remote Beheer
Een tweede mogelijkheid die VanderZwan-IT u biedt en die geschikt is voor de wat kleinere, mindere complexe netwerken, is Remote Beheer. Oftewel: het beheer op afstand. Voor een vast tarief per computer per maand worden dan de servers permanent gemonitord op back-up, virussen, schijfruimte, security en andere vitale onderdelen.

On-Site Beheer
We kunnen ook zeggen bijvoorbeeld doe Remote Beheer + 1 of 2 dagdelen per maand ter plaatse.

Netwerkbeveiliging
Op internet spoken virussen rond, die uw bedrijf in het ergste geval voor dagen plat kunnen leggen. Of uw mailboxen lopen over van SPAM. Of een hacker breekt in op uw netwerk en brengt enorme schade toe aan uw dataverkeer. VanderZwan-IT maakt gebruik van firewalls en antivirus software van diverse leveranciers voor het beveiligen van uw netwerk. De firewall weert, door de identiteit van bezoekers te verifiëren, alle dataverkeer dat niet welkom is binnen uw netwerk. Verder is het mogelijk om selectief internettoegang te verlenen aan werkstations, gebruikers of applicaties. Maar ook het opzetten van Virtual Private Network-verbindingen (VPN) behoort tot de mogelijkheden. U en uw medewerkers kunnen volledig beveiligd, via internet, in verbinding staan met het bedrijfsnetwerk.

Voor telefonische support of vragen over de dienstverlening:
0708919130 (support tot 22:00 uur)