IT-Services – Beheer

We zien of computers en servers goed blijven functioneren. We houden ze geupdate en doen dagelijks een audit.

De basis van onze IT Services is de managed services van onze beheertool en dat is Kaseya.
Kaseya maakt het mogelijk om iedere server en werkstation te monitoren en gedetailleerde audit informatie over bij te houden voor zowel Windows als Mac. Linux wordt binnenkort ook ondersteund. We houden pc’s en servers geupdate en via de monitoring weten we onmiddellijk of alles goed draait, de backups gelukt zijn en/of er beveiligingsmeldingen zijn. Ook kunnen we op afstand programma’s installeren en geupdate houden.

We kunnen dankzij Kaseya dus snel handelen, zonder de noodzaak van een Administrator.
Ieder werkstation en server heeft iedere minuut contact met de Kaseya server, zodat we snel kunnen reageren op systeem errors en antivirus alerts. Dit houdt de werkstations en servers in topconditie en wordt de kans op een serieus probleem aanzienlijk gereduceerd.

Een alerts wordt automatisch gecreëerd als er iets mis is, of als er iets optreedt buiten optimale parameters. Deze alerts worden continue gemonitord door VanderZwan-IT en wij zullen hier zo nodig onmiddellijk op reageren. Dit vindt meestal op de achtergrond plaats zonder dat u daar iets van merkt.
98% van de problemen kunnen wij op afstand tot ieders tevredenheid oplossen enerzijds door onze beheertool, maar ook door met de eindgebruiker mee te kijken of het scherm van de server over te nemen.

Al deze diensten zijn inclusief bij onze vaste prijs van IT services.

Voor telefonische support of vragen over de dienstverlening:
0708919130 (support tot 22:00 uur)