Services

Wij zetten onze kennis en ervaring in voor meer controle, inzicht en vrijheid.

Wij zijn VanderZwan-IT, een dienstverlenende onderneming die in 2007 is opgericht vanuit jarenlange ICT kennis van hoog opgeleide netwerk engineers. Inmiddels is VanderZwan-IT een eigentijds ICT bedrijf met ouderwetse normen en waarden, waar de mens centraal staat.

VanderZwan-IT biedt u de mogelijkheid aan om grip te krijgen op de kosten van uw ICT omgeving. Voor een vast bedrag per maand nemen wij het volledige onderhoud en alle zorgen van uw bestaande ICT omgeving in handen. Wij gebruiken hiervoor Kaseya.
We bieden betrouwbare computers, servers, ondersteuning, advies en backup.

We brengen netwerken samen en maken er één flexibel net van! Eenvoudig en veelzijdig in gebruik. Wij adviseren, schrijven en implementeren oplossingen voor uw bedrijf die passen als een handschoen. Onze mensen zijn dan ook de belangrijkste schakel tot ons succes. Zeker wanneer wij voor u optimaal totaaloplossingen willen adviseren.

Wij ondersteunen ook de gebruikers op de werkplek. Wij doen dit voor een vaste prijs per werkplek per maand inclusief helpdesk en support op afstand. Er worden wel kosten in rekening gebracht als we moeten langskomen.
Diensten zoals antivirus, backup en aanmaak nieuwe gebruikers vallen gewoon onder onze support. Deze producten moet u wel aanschaffen, maar wij ondersteunen dit voor een vaste prijs.

Op basis van onze diensten IT services, Support en Consultancy bieden wij u oplossingen op het gebied van virtualisatie, verschillende operating systems, identity management en security, workspace en collaboration en server based computing. Vanuit de probleemstelling van onze klant gebruiken we de focusgebieden om tot een oplossing te komen.

Bij een optimale oplossing hoort een sterke return on investment strategie. Om deze reden hebben wij een brede keuze aan onafhankelijke leveranciers, waar wij goede ervaringen hebben opgebouwd vanuit een betrouwbare samenwerking.

IT-Services

IT-Services

Alles voor het beheer van elk IT systeem. Onze services bestaat uit het ondersteunen van de gebruikers op de werkplek. Wij doen dit voor een vaste prijs per werkplek per maand ...

 
PC Support

PC Support

HELPDESK Als u op de computer een probleem hebt neemt u contact met ons op. Wij kijken dan met u mee en zullen dit probleem (indien mogelijk) direct voor u oplossen. Is dit ...

Consultancy

Consultancy

Wij zullen daarbij beslissingsondersteunende feiten koppelen aan het belang van de bedrijfsvoering. VanderZwan-IT kan hierbij het gehele (voor-)traject ondersteunen van analyse tot en met functioneel ontwerp. Projectleiding: · Intake en probleemanalyse · Projectontwerp ...