News

11
mrt

Wedstrijdbal SVC08 – Roodenburg gesponsord

Wedstrijdbal SVC08 – Roodenburg gesponsord

Krijgt de overwinning tegen DUNO morgen een vervolg ?
Na de beladen wedstrijd van vorige week tegen DUNO staat vandaag de wedstrijd tegen Roodenburg op het programma. In de Haagsse Regio misschien niet zo’n aansprekende affiche maar dat neemt niet weg dat ook deze wedstrijd voor beide ploegen zeer belangrijk is.
Roodenburg dat inmiddels is weggezakt naar de voorlaatste plaats met 11 punten. Maar heeft Roodenburg nog 3 wedstrijden in te halen. Zodat het gat met DSVP en Haaglandia zeker nog te overbruggen is.
Opmerkelijk is dat Roodenburg nog geen thuiswedstrijd wist te winnen en dat het uit op het kunstgras van Forum Sport de beste prestatie van dit seizoen leverde getuige de 2-6 overwinning.
SVC’08 mag deze tegenstander dan ook zeker niet onderschatten.
SVC’08 heeft na de overwinning vorige week op DUNO weer een beetje lucht gekregen naar de onderste plaatsen, maar is zeker nog niet veilig. In deze fase van de competitie zijn het juist de wedstrijden tegen de “ondersten” die gewonnen moeten worden.
Dat kan alleen als de instelling net zo is als tegen DUNO.
Roodenburg komt hier om de laatste strohalm te pakken en zal zeker uit een ander vaatje proberen te tappen als destijds in Leiden, waarbij het fysieke duel niet zal worden gemeden.
In de heenwedstrijd was SVC’08 de betere ploeg en won het verdiend 0-2, maar dat zegt niet veel gezien het feit dat Roodenburg thuis nog geen wedstrijd wist te winnen.
SVC’08 is thuis moeilijk te verslaan. De enige die club die met 3 punten uit Wassenaar weg ging was GHC, niet toevallig ook een Leidse ploeg. Laat dat een waarschuwing zijn.
Wij hopen op een spannende en vooral sportieve wedstrijd zowel op het veld als langs de lijn.
WEDSTRIJDSPONSOR: VANDERZWAN-IT


Comments are closed.