Wie zijn we

Han van der Zwan (1964)
Na zijn militiare dienst is hij in 1985 gaan werken voor de Raad voor het Midden- en Kleinbedrijf (RMK). Zijn werkzaamheden waren daar erg gevarieerd en ontwikkelde zich over de jaren. Van het beheer over een Novell netwerk en 28 pc’s tot statistisch werk en database-ontwerp.
Na 13 jaar werd de RMK opgeheven (1998) en heeft hij twee jaar als systeembeheerder bij De Waardt gewerkt.
Hierna is hij in 2000 als ICT specialist bij ESP partnership gaan werken. Naast normaal ICT werk (Installatie van bedrijfsnetwerken en 2de lijn Helpdesk), hield hij zich bezig de eerste jaren ook bezig met het installeren van Fortisbank Money Manager in bedrijfsnetwerken en het geven van trainingen hierover. Later werd dat uitgebreid met de banksoftware namens de Volkswagenbank, waarin hij ook betrokken is geweest met de installatie van hun CA-server.
In november 2007 is VanderZwan-IT opgericht. In het begin is veel samengewerkt met Rob van Essen van Diafano. Vanaf medio 2010 wordt samengewerkt met Sandro Monteiro.

Sandro Monteiro (1978)
Sandro werkt (vanaf medio 2010) part-time voor VanderZwan-IT. Ondanks dat hij de laatste jaren zich meer op Webdesign heeft toegelegd, heeft hij een brede ICT ervaring. Sandro houdt zich, naast algemene ICT werkzaamheden, bezig met de inrichting van onze beheertool Kaseya.